2017-05-04 21:19:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Gondjai lehetnek a kockázatos döntésekkel

Napi horoszkóp május 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Jó volna, ha szert tudna tenni végre egy kis önbizalomra. Szüksége is lehet rá, hiszen számos kihívás vár önre a mai napon. Talán csodálkozik, de ma akár még állásajánlatot is kaphat, ha sikerül jó színben feltüntetnie magát egy új ismerősénél.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Szorgalmának és összeszedettségének is köszönheti, hogy a mai napon végre teljesen átadhatja magát a lazításnak. Bár önben még buzogna a munkavágy, azért ezt már kár lenne túlzásba vinnie. Lassítson, pihenjen!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nyugodalmas napra, igazi kellemes péntek délutánra számíthat a mai napon. Valószínűleg a munkájával is hamarabb végez, ezért minden lehetősége adott, hogy egy kicsit megnyújtsa ezt a hétvégéjét. A gyerekeinek is családi programot ígért.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Gondjai lehetnek a kockázatos döntésekkel. A mai napon inkább még ne hozzon hát fontos dolgokban döntést, és attól is óvakodjon, hogy másokat nyíltan megítéljen. Könnyen a saját fejére hullhatnak vissza ugyanis kimondott ítéletei.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Váratlan stresszhelyzetek akadályozhatják önt időről-időre, noha mindent megtesz azért, hogy céljai megvalósuljanak. Néha azonban célravezetőbb, ha egyszerűen hagyja, hogy megtörténjenek a dolgok.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold már az ön jegyében jár. Ügyesen össze tudja hozni a megfelelő embereket egy fontos beszélgetéshez. Azonnal megtalálja a szükséges kapcsolatokat, és azt is tudja majd, hogy hol és hogyan tud hozzájutni a szükséges értesülésekhez.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön könnyen teremt új kapcsolatokat, mert nyitott, kedves természetére már maguktól felfigyelnek az emberek. A művészetek terén is érhet el sikereket. Ha ilyen pályán van, egy mecénás ma biztosan a horgára akadhat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Tudomásul kellene vennie, hogy kevesebb energiát kap a bolygóktól, mint amennyire szüksége lenne. Vissza kellene vonulnia egy kis időre. Csökkentse a munkáját a minimálisra, inkább sétáljon egy nagyot, fordítson időt zenehallgatásra és meditációra is.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma szerencsésebb és sikeresebb lehet a vizsgákon, vagy bárhol, ahol felmérik tudását, szakmai hozzáértését. Az állásinterjúkon is tarolhat, vagy egyszerűen bebizonyítja a jelenlegi munkahelyén, hogy jó helyen van.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ma többet kellene törődnie az egészségével: igyon sokkal több folyadékot, és egyen kevesebb szilárd táplálékot. Próbálja ki a frissen préselt zöldség leveket és a salátákat. Egy esti találkozás nagyon szépnek ígérkezik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kedvez a mai nap a komoly beszélgetéseknek, most tető alá hozhatja egy fontos tervét. Legyen éber, új információk birtokába juthat, amelyekkel komoly pénzt kereshet!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma biztosan nem fog unatkozni, sok lesz ez a nap az ön számára. Muszáj lesz a költekezésben önfegyelmet gyakorolnia, ha nem akar komoly veszteséggel számolni.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: